TRAINING

Opleiding

Beste Kidz G.A.N.G. Leiders en docenten,

We willen van deze gelegenheid gebruik maken om dank u te zeggen. Dank u voor uw inzet, loyaliteit en de liefde van Jezus, die u uitdrukken aan de kinderen van onze kerken en gemeenschappen.

 

Kinderbediening is van vitaal belang voor de groei en gezondheid van onze kerken. Het is een frontline ministerie met zoveel uitdagingen als er beloningen zijn. We zijn gezegend om u als onderdeel van de Victory Outreach International Family te hebben, en kijk uit naar het zien van God door uw toewijding te bewegen. De toekomst van ons ministerie begint met de passie die u doorgaat naar deze volgende generatie.

 

Kidz G.A.N.G. International is opgewonden om een ​​nieuw hoofdstuk in ons ministerie te starten. We weten dat u wenst te zijn uitgerust met de kennis en vaardigheden die nodig zijn om de jongste leden van onze kerken te leiden, te onderwijzen en te inspireren. Om aan deze behoefte te voldoen, zijn wij toegewijd om u te voorzien van kwalitatief hoogwaardig trainings- en leermiddelen. Wij raden u aan om alle materialen die uw Kidz G.A.N.G. kunnen helpen, te verkennen en te gebruiken. Ontwikkelen en groeien.

 

Oprecht,

 

De Kidz G.A.N.G. Leiderschaps team

Het Belang Van

Waarom Kidz G.A.N.G. is essentieel voor sterke kerken.

Strategic Communication

Communicating with Students of Different Learning Styles.

Adventure Room

Accommodating Students with Special Needs.

Veiligheid in Kidz G.A.N.G.

Veiligheidsrichtlijnen.

Spiritual Life

Growing the Spiritual Life of Children. 

Teaching Strategies for the NEXT Generation

Expanding Your Teaching Techniques.

Spiritual Gifts

Identifying and Developing the Spiritual Gifts of Children.